Skip to Main Content »

Tablettrolleys (configureerbaar)

Efficiëntie in beveiliging

Wesjon introduceert tablet beveiligingsmogelijkheden waarbij design en efficiëntie samengaan. De tablettrolleys/tabletkarren bieden bedrijven en scholen de mogelijkheid meer groepen met minder tablets te voorzien. Deze stimulans om efficiënter gebruik te maken van minder tablets kan een aanzienlijke besparing opleveren. Door het ingebouwde power-management systeem zijn de tablets niet alleen veilig opgeborgen, maar kunnen tevens worden opgeladen in de tabletkarren. Ideaal voor het opladen van de tablet of mobiele apparatuur in de pauze of na werktijd. Scholen en organisaties die werken met flexibele werkplekken zullen het gebruiksgemak ervaren en bieden een extra voorziening voor de medewerker of scholier.

Deze tabletwagen is prima geschikt om een Android tablet of een iPad in te bewaren. Ook een kleine Notebook kunt u in deze kast op wielen bewaren.

Met deze tabletkarren kunt u eenvoudig uw tablets centraal bewaren, en gebruiken op de lokatie die u uitkomt. Leverbaar in zeer veel kleurcombinaties en zelfs leverbaar met fullcolour print op de deuren en ombouw.

Klik hier voor direct beschikbare tablettrolleys

2 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in